Køge SportsTerapi

Urologiske og seksuelle dysfunktioner

Erektil Dysfunktion/Impotens

Erektil dysfunktion er en lidelse, som mange mænd bliver ramt af. Der findes mange årsager til, at man som mand rammes af erektil dysfunktion. Det er derfor vigtigt, at skelne mellem årsagerne, da det både kan være en psykisk lidelse og en fysisk lidelse. Det er den fysiske lidelse vi arbejder med hos os, når vi anvender fokuseret shockwave.

Hvorfor får jeg Erektil Dysfunktion/Impotens

Der findes mange årsager til, at man som mand kan få problemer med rejsningen. Her har vi listet en del af de mest normale årsager.

 • Alkohol/stoffer
 • Rygning
 • Overvægt
 • Manglende motion
 • Diabetes
 • Bivirkninger af medicin
 • Stress
 • Hjerteproblemer
 • Blodtryk
 • Åreforkalkning
 • Prostata
 • Lavt testosteron
 • Åreforkalkninger i området omkring penis

Hvordan foregår behandlingen hos Køge SportsTerapi? 

Inden du påbegynder et forløb hos os, starter vi med en ED konsultation. Her snakker vi hele din situation igennem for at finde ud af, om fokuseret shockwave kan hjælpe dig. Der kan som sagt være forskellige årsager til rejsningsproblemer, og udgangspunktet er derfor forskelligt fra person til person hvilket ændrer succesraten fra person til person. Vi vil derfor samtidig forventningsafstemme et muligt forløbs effekt.

Hvis du efter endt konsultation ønsker, at komme i gang med et behandlingsforløb, modtager du allerede første behandling i forlængelse af konsultationen. Ønsker du derimod lidt betænkningstid, betaler du kun 550 kr. for selve konsultationen. 

Når forløbet er i gang, skal du have en behandling ca. en gang om ugen. Efter fem behandlinger evaluerer vi sammen og aftaler hvad vi skal gøre fremadrettet. Du er altså hele tiden i kontrol over forløbet og bestemmer selv farten. Hos Køge SportsTerapi består behandlingen af fokuseret shockwave. Det er en behandlingsform, som ikke er medicinsk eller invasiv. Denne behandlingsform er helt uden risiko for bivirkninger. Det er samtidig en behandling, som har vist rigtig gode resultater. Du slipper derfor for operation eller for at indtage medikamenter.

Hvad siger videnskaben?

Fokuseret shockwave har i mange år været brugt på muskler, sener og led med stor succes. Nu har videnskaben givet os god indsigt i effekten af denne behandling rettet mod ED behandling. Der er rigtig gode resultater på meget kort tid.

Hvad er shockwaves?

Shockwaves er en højenergi lydbølge fra den medicinalske verden som har været brugt med stor succes til forskellige problematikker indenfor ortopædisk behandling. I modsætning til operation er shockwaves en ikke invasiv behandlingsform. Det betyder, at shockwaves påføres udefra og ind i vævet. Den største fordel, udover den gode succesrate, er, at der ikke er risiko eller bivirkninger forbundet med behandlingen.

Hvad gør shockwaves?

Shockwaves stimulerer skabelse af nye blodkar i området samt bekæmper forkalkninger. Dette bevirker at blodomløbet i penis forbedres og dermed hjælper den enkelte til bedre at kunne få og holde en rejsning. En normal behandling tager ca. 15 min. Og et typisk forløb tager mellem 6-10 behandlinger.

Gør behandlingen ondt?

Behandlingen med shockwaves er ganske harmløs. Der kan mærkes en prikken i behandlingsområdet. Det er en behandling, som ikke kræver nogen form for bedøvelse.

Hvordan kommer jeg i gang med behandling?

Det eneste du skal gøre er at bestille en ”ED konsultation” på www.køgesportsterapi.dk eller ringe på 51518999.

Skulle du have spørgsmål er du også meget velkommen til at skrive en mail på 4600sportsterapi@gmail.com

Her vil vi besvare eventuelle spørgsmål hurtigst muligt.

Peyronies Syndrom

 

Peyronies syndrom er, når der opstår en krumning/kraftig skævhed ved erektion.
Der er to typer for peyronies sygdom/skæv penis. Der er en medfødt krumning af penis og så en tilstand kaldet induratio penis plastica.
En krumning kan være helt op til 90° og kan gøre muligheden for et succesfuldt samleje kraftigt reduceret. Det kan også være med til at give generelle rejsningsproblemer i kraft af erektil dysfunktion.

Man kan inddele forløbet i to faser.

 • Den første fase varer ofte et år, og her får man smertefulde rejsninger, mens penis bliver tiltagende deform. I denne fase er det en betændelsestilstand, som giver smerterne.
 • I anden fase brænder reaktionen ud, og ømheden aftager. Til gengæld heler de smertende områder op med ueftergiveligt arvæv – såkaldte plaques. Resultatet kan ledsages af nedsat evne til at få rejsning, en timeglasformet penis under rejsning eller krumning af penis. I nogle tilfælde er krumningen så udtalt, at samleje besværliggøres

Køge SportsTerapi er en af meget få klinikker, som behandler denne type for problematik. Vi benytter shockwave som er en non-invasiv behandlingsform. Der er intet ubehag forbundet med behandling. Ved hjælp af shockwave bearbejder vi området, hvor arvævet/plakken sidder.
Der mærkes, i nogle tilfælde, en let stikken/prikken i behandlingsområdet. Det er en helt sikker og smertefri behandling, som ingen bivirkninger har.
Et normalt behandlingsforløb er på 8-10 behandlinger. Efter behandlingsforløbet kan du forvente en mindre krumning, mindre smerte i området, samt en øget seksuel funktion.
Behandlingerne foregår i trygge og diskrete rammer i klinikken.

Ved spørgsmål, så tag endelig kontakt til klinikken.

BESTIL TID

Bestil din tid online

Hos Køge SportsTerapi kan du med fordel booke din tid online, og dermed finde et tidspunkt der passer dig bedst. Vi ses på Stationsvej 1b i Herfølge!
Luk menu