Køge SportsTerapi

Sportsmassage

Fysiurgisk sportsmassage – sportsmassage af sportsfolk

Hos Køge SportsTerapi har vi en restitutionsafdeling bestående af sportsmassage samt udvidet sportsmassage. Nedenfor kan du læse hvad behandlingerne indebærer.

Sportsmassagen

Hos Køge SportsTerapi får du en grundig og dybdegående sportsmassage, som den bruges i den professionelle sportsverden. Alle sportsmassager kan afsluttes med udstrækning af de relevante muskelgrupper, hvis det ønskes.
Det er ikke kun sportsfolk eller motionister, som har glæde af vores sportsmassage. Alle mennesker med ømme eller stive muskler kan få glæde af massagen, så hold dig endelig ikke tilbage. Kig forbi og få en givende sportsmassage, som efterlader dig med fornyet kraft og restitueret muskler.

Den Udvidet Sportsmassage

Bestiller du en Udvidet Sportsmassage af ben afsluttes denne med Recovery Boots, som øger blodcirkulationen og derved forkorter restitutionstiden.

I den Udvidet Sportsmassage af hele kroppen, fokuserer vi på at give kroppen de absolut bedste forudsætninger for hurtigere restitution. Vi masserer musklerne og arbejder med mobilisering og manipulation af leddene.

Sportsmassagen er en effektiv gennemgang af kroppen og hjælper kroppens restitution samt forebygger skader og andre muskulære problematikker.

Vores massører/behandlere

Vores Sportsmassør Henrik, der til daglig spiller for HB Køge, står klar til at hjælpe dig af med ømme og trætte muskler

De Udvidet Sportsmassager står Søren for. Han er tidligere professionel fodboldspiller i mere end 14 år.

Så når vi siger ”sportsmassage af sportsfolk” – så mener vi det.

BESTIL TID

Bestil din tid online

Hos Køge SportsTerapi kan du med fordel booke din tid online, og dermed finde et tidspunkt der passer dig bedst. Vi ses på Stationsvej 1b i Herfølge!
Luk menu