Køge SportsTerapi

Sportsmassage

Fysiurgisk sportsmassage – sportsmassage af sportsfolk

Hos Køge SportsTerapi har vi en restitutionsafdeling bestående af sportsmassage samt udvidet sportsmassage. Nedenfor kan du læse hvad behandlingerne indebærer.

Sportsmassagen

Hos Køge SportsTerapi får du en grundig og dybdegående sportsmassage, som den bruges i den professionelle sportsverden. Alle sportsmassager kan afsluttes med udstrækning af de relevante muskelgrupper, hvis det ønskes.
Det er ikke kun sportsfolk eller motionister, som har glæde af vores sportsmassage. Alle mennesker med ømme eller stive muskler kan få glæde af massagen, så hold dig endelig ikke tilbage. Kig forbi og få en givende sportsmassage, som efterlader dig med fornyet kraft og restitueret muskler.

Vores Sportsmassør
Vores Sportsmassør Alexandar Har mange års erfaring som sportsmassør bl.a for professionelle cykelhold. Han står klar til at hjælpe dig af med ømme og trætte muskler fra en hård hverdag eller en periode med hård træning.
 
Sportsmassagen vil efterlade dig med fornyet energi til hverdagens udfordringer. 
Hos Køge SportsTerapi får du en sportsmassage som er fast og æltende. Vi anbefaler stræk efter massagen, men dette er selvfølgelig valgfrit
BESTIL TID

Bestil din tid online

Hos Køge SportsTerapi kan du med fordel booke din tid online, og dermed finde et tidspunkt der passer dig bedst. Vi ses på Stationsvej 1b i Herfølge!
Luk menu