Sportsmassage 2017-08-25T08:35:11+00:00

Fysiurgisk sportsmassage – sportsmassage af sportsfolk

Hos Køge SportsTerapi har vi en restitutionsafdeling bestående af sportsmassage samt udvidet sportsmassage. Nedenfor kan du læse hvad behandlingerne indebærer.

Sportsmassagen

Vores sportsmassage er, som den du ville opleve i den professionelle sportsverden. Alle sportsmassager afsluttes med udstrækning af de relevante muskelgrupper.

Det er ikke kun sportsfolk eller motionister, som kan få glæde af vores sportsmassage.
Alle mennesker med ømme eller stive muskler kan få glæde af massagen, så hold dig endelig ikke tilbage. Kig forbi og få en givende Sportsmassage, som efterlader dig med fornyet kraft og restitueret muskler.

Den Udvidet Sportsmassage

Bestiller du en Udvidet Sportsmassage af ben afsluttes denne med Recovery Boots, som øger blodcirkulationen og derved forkorter restitutionstiden.

I den Udvidet Sportsmassage af hele kroppen, fokuserer vi på at give kroppen de absolut bedste forudsætninger for hurtigere restitution. Vi masserer musklerne og arbejder med mobilisering og manipulation af leddene.

Sportsmassagen er en effektiv gennemgang af kroppen og hjælper kroppens restitution samt forebygger skader og andre muskulære problematikker.

Vores massører/behandlere

Vores Sportsmassør Henrik, der til daglig spiller for HB Køge, står klar til at hjælpe dig af med ømme og trætte muskler

De Udvidet Sportsmassager står Søren for. Han er tidligere professionel fodboldspiller i mere end 14 år.

Så når vi siger ”sportsmassage af sportsfolk” – så mener vi det.

Hos Køge SportsTerapi kan du med fordel booke din tid online,
og dermed finde et tidspunkt der passer dig bedst.

Vi ses på Stationsvej 1b i Herfølge!

Online Booking