Sportsmassage

RestitutionsCenter

Sportsmassage og Restitution

Specialklinik indenfor Shockwave & Laser samt Restitution

RestitutionsCenteret er til dig som:

Har trætte og ømme muskler grundet hård træning eller konkurrence
Mangler fysisk overskud i træningen eller hverdagen
Har fysisk krævende arbejde eller mange stillesiddende timer foran computeren
Ønsker at passe godt på din krop
Allerede er I topform, men ønsker skadesforebyggende behandling for vedligeholdelse af topformen

Hvad kan du forvente af vores Sportsmassage?

I vores RestitutionsCenter, hvor sportsmassagen tilbydes, mødes du af en fagudlært sportsmassør, som er serviceminded og fagligt klædt på til opgave.

Sportsmassagen er fast, æltende og dybdegående. Dette øger blodomløbet og forkorter muskulaturens restitutionstid, hvilket betyder, at gener/smerter fra spændte og ømme muskler lindres markant.

Skulle der være specielle hensyn, som skal tages, så klarer I den sammen. Faglighed, service og flotte omgivelser er nøgleordene hos Køge SportsTerapi.

Alt dette er med til, at sikre en god oplevelse, hvor du vil forlade klinikken dejligt afslappet og med fornyet energi.

Vi benytter gerne udstræk som afslutning på sportsmassagen, men dette er naturligvis valgfrit.

Spørgsmål? Kontakt Carsten på 41935390

Referencer

Jeg er mega begejstret ! Henrik har nu haft mig i hænderne 2 gange. Sportsmassage og udstræk af ryg/nakke samt Sportsmassage og udstræk af ben. En dejlig, hård og dybdegående massage. Da jeg løber en del og styrketræner ben, bliver jeg ofte mere spændt og øm i underkroppen, massagen af lår og baller var især noget der løsnede op i mine ømme muskler. ? Henrik er yderst professionel, venlig og imødekommende. Man mærker tydeligt en rar og professionel atmosfære på stedet. Helt klar anbefalelsesværdig.

Kitt Lynge

Med mange smerter i skuldre og nakke efter sidestillende arbejde, kan jeg varmt anbefale Henrik, aldrig har jeg fået så god massage før! Går en gang hver måned.

Mette M. Berg Nitsche

Super oplevelse!
Hos Køge Sports Terapi kan man virkelig mærke forskellen fra almindelig massage til rigtig sports massage der brænder igennem alle led på kroppen.
Selvom jeg måske ikke er personen som er super sports aktiv i min hverdag, kan det stadig anbefales at vælge sports massage for at få løsenet alle fibre i kroppen.
Tak for behandlingen

ZARA MELLIN BEHRENS

D. 18/2 var min kæreste og jeg nede og få en nakke/skulder massage, jeg har i en længere periode haft ondt i min skulder efter den blevet slået af led efter en træning og et OCR løb. Men efter denne lækre og effektive behandling har jeg ingen smerter og har desuden lavet to nye pr’er. Tusind tusind tak.

Arne N. Ibsen

Fantastisk sted!! Fik 1 times sportsmassage af Henrik og det var SÅ GODT!! Kan varmt anbefales!! Super dygtig!

Camilla M. Bossen