Køge SportsTerapi

Hvad er SportsTerapi?

Køge SportsTerapi er stedet, hvor du får samme behandling som i den professionelle sportsverden.

SportsTerapi er en anerkendt behandlingsform, der bliver brugt af professionelle atleter indenfor diverse sportsgrene, bl.a. fodbold, tennis, cykling m.m.

Selve begrebet SportsTerapi er brugen og kombinationen af forskellige behandlingsformer målrettet sportsudøverens fysiske problematikker.

SportsTerapeuten benytter forskellige behandlingsformer for at forebygge og behandle hovedsagligt sportsskader, samt at genoptræne og rehabilitere klienten.

Du skal dog ikke være professional sportsudøver eller elitemotionist for, at kunne få glæde af SportsTerapi.

Vi behandler bl.a.

 • Sportsskader såsom lyskeproblemer, muskelsmerter/fiberskader, akutte irritationstilstande eller andre overbelastningsskader

Kroniske skader såsom:

 • “Hælspore”, fasciitis plantaris.
 • Svangsenebetændelse
 • Irriteret hælpude
 • Achillesenebetændelse
 • Løber- og springerknæ
 • Tennis- og golfalbue
 • Skinnebensbetændelse
 • Smerter i skulderen/ betændelse af bicepssenen
 • Spændingshovedpine
 • Rygsmerter
 • Iskias smerter

Vi støtter lokalsporten

Hos Køge SportsTerapi støtter vi lokalsporten og lokale talenter.

Det betyder at vi støtter:

✔ HB Køge
✔ Køge Boldklub
✔ Nicolai Wium Prof Triatlet
✔ Oliver Gram U-landsholds Roer
✔ Mille Celina Søgaard U-23 landsholdsvægtløfter
✔ OCR Eliteløberen Astrid Dyreborg Martin, som repræsenterede Danmark ved VM i Canada.

Det er helt naturligt for os at støtte, da vi engang selv var en del af den. Det er samtidig en god måde, at give lidt tilbage til jer på. Tak fordi I vælger os.

McDavid produkter

McDavid er førende indenfor beskyttelse af led og muskler i den professionelle sportsverden samt regenerationstøj. Produkterne er designet til at give atleten optimal beskyttelse, men samtidig mest mulig bevægelse i forhold til atletens sport.

Hos Køge SportsTerapi kan du altid få vejledning ifht. hvilke produkter, der er de rigtige for dig og de ønsker du har. Mange af produkterne har jeg selv benyttet og kender dem derfor indgående.

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig og du får hjælp hurtigst muligt.

Sportsstjernernes hemmelige våben

SportsTerapi er en anerkendt og meget brugt behandlingsform i sportens verden.

Mange atleter og sportsstjerner benytter sig af SportsTerapi, når de skal optimere deres kroppe for at opnå de bedste sportslige resultater.

Det er kombinationen af forskellige behandlinger, eksempelvis sportsmassage, sportsakupunktur og PNF-udspænding, der giver dem det ekstra boost de har brug for, for at kunne presse sig selv til det yderste.

FOOTLAB indlæg

FOOTLAB indlæg er lavet med henblik på, at skabe den perfekte balance mellem optimal støtte og komfort. Det er samtidig et forholdsvis tyndt indlæg, så du stadig har god plads i din sko. Ved behandlinger af hælspore, plantar fasciitis, svangsenebetændelse og kronisk hælpude syndrom vil jeg altid anbefale dig, at investere i disse indlæg. Det betyder dog ikke, at man skal have problemer med fødderne før du vil få glæde af FOOTLAB’s indlægssåler.

Indlægssålerne er nemlig skadesforebyggende. Så er du fysisk aktiv, er de et rigtig godt hjælpemiddel til at undgå skader.

Indlæggene er af høj kvalitet og koster mellem 350-400kr.

BESTIL TID

Bestil din tid online

Hos Køge SportsTerapi kan du med fordel booke din tid online, og dermed finde et tidspunkt der passer dig bedst. Vi ses på Stationsvej 1b i Herfølge!
Luk menu